Primeur! 4-FEA, een 4-FMP Opvolger?

Lijst van verbannen research chemicals in China
4 september 2017
Korting op 4-FMA, 3-MMC en meer + verzending gedurende feestdagen
18 december 2019
Show all
Veel mensen hebben sinds het verbod op 4-FMP gezocht naar research chemicals met een gelijkwaardig onderzoeksresultaat. Hoewel 2-FMP en 3-FMP tot dezelfde gehalogeneerde (fluor) amfetamine derivaten behoren leveren ze behoorlijk andere resultaten op tijdens onderzoek.

4-FMA (4-Fluoro MethAmfetamine) komt heel dicht in de buurt qua moleculaire structuur en eigenschappen echter ontbreek het deze RC aan bepaalde karakteristieke kenmerken die 4-FMP zo populair maakten om te onderzoeken.
Sinds enige tijd zijn 2-FEA en 3-FEA beschikbaar als research chemicals. Dit zijn min of meer analogen van 2-FMA en 3-FMA waarbij de Methyl groep vervangen is door een Ethyl groep. Net zoals bij de FMP serie is de 4e positie op de ring het meest potent waardoor 4-FMP vele malen meer interessant was om te onderzoeken dan 2- of 3-FMP, hetzelfde lijkt te gelden voor de FEA serie.

3-FEA en 3-FMA Molecuul

Wij hebben namelijk sinds begin 2018 de 4-FMP Opvolger in ons assortiment en mogen van onze leverancier nu bekend maken dat het hier gaat om 4-FEA!


Omdat de moleculen van deze nieuwe stof niet exact overeen komen met zowel 4-FMP als 4-FMA zullen de onderzoeksresultaten ook verschillen van elkaar. Hierbij valt te denken aan verschillen in farmacologische eigenschappen zoals duur, metabolisme, absorptie percentage en uitscheiding van de stof.
Aangezien 4-FEA meer potent lijkt dan 2-FEA en 3-FEA zal bij onverhoopte consumptie van 4-FEA de serotonine afgifte hoger zijn dan bij 2- en 3-FEA! Vanwege het feit dat deze research chemical pas sinds kort bestaat is er zeer weinig informatie over bekend dus wees uiterst voorzichtig met onderzoek.
4-FEA en 4-FMA Molecuul
De chemische benamingen van 4-FEA zijn:

 • 4-fluor-N-a-diethylbenzeenethanamine
 • monohydrochloride
 • 4-Ethyl Amf
 • N-ethyl-1-(4-fluorophenyl)propan-2-amine

 • De formule is C11H16FN in HCL. 4-FEA is een molecuul met een zuiverheid van 99% en een molecuul massa van 181,25 g/mol
  4-FEA kopen kan via onze webshop en is te koop als poeder structuur. Wanneer wij nieuwe producten binnen krijgen laten wij dit altijd eerst testen door ons lab voordat wij ze voor verkoop beschikbaar stellen. Wij zorgen er daardoor voor dat jij perfect jouw onderzoek kan uitvoeren want onze 4-FluoroEthylAmfetamine is van zuivere, hoogwaardige kwaliteit (99%) en bevat geen toevoegingen of andere (psychoactieve) stoffen.

  Het product is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en wordt niet verkocht voor consumptiedoeleinden of In vivo onderzoek. Tijdens 4-FEA kopen / bestellen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden waarin staat dat u het product alleen aanschaft voor onderzoeksdoeleinden en dat men het product niet gebruikt voor consumptiedoeleinden of In vivo onderzoek.

  TIP TER VOORKOMING VAN ONVERHOOPTE CONSUMPTIE:

  Men dient zicht te houden aan de veiligheidsregels binnen het laboratorium. Draag dus altijd bescherming voor de mond en ogen. ZO KAN ONVERHOOPTE CONSUMPTIE VOORKOMEN WORDEN!

  Mocht er desondanks toch een ongeluk voorvallen, dan wordt dit vrij snel merkbaar. Zonder de juiste beschermingsmiddelen onderzoek plegen zal leiden tot zintuiglijke stimulering en veranderende waarneming van diverse zaken. Je zult je gefocust voelen, energiek en verhoogde gevoelens van empathie waarnemen. Alsmede zullen je pupillen in je ogen zich verwijden.
  Bij onverhoopte consumptie heeft 4-FEA de volgende nadelige eigenschappen:
 • Slapeloosheid voor geruime duur
 • Verhoogde hartslag
 • Bij frequent voorkomende onverhoopte consumptie sterk verhoogde kans op fibrose
 • Kans op oververhitting
 • Hoge bloeddruk met verhoogde kans op hersenbloedingen
 • Gevarenaanduidingen:
  4-FEA kan irritatie van de ogen veroorzaken.
  4-FEA kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
  Veiligheidsaanbevelingen:
  Research chemicals uit de buurt houden van open vuur / warmte / vonken / hete oppervlakken. Niet roken.
  Research chemicals in een goed afgesloten verpakking en ten alle tijden buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren!
  BIJ CONTACT VAN 4-FEA MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; indien mogelijk contactlenzen verwijderen; blijven spoelen.
  BIJ CONTACT VAN 4-FEA MET DE HUID: grondig met water en zeep wassen.
  Inademing van nevel / damp / spuitnevel / stof / rook / gas 4-FEA vermijden.

  Comments are closed.

  We gaan volgend jaar nieuwe dingen doen, gebruik kortingscode UITVERKOOP voor 20% korting op ALLES zolang de voorraad strekt, geldig tot en met 27 December! Sluiten