Nieuwe research chemicals in het assortiment

Lijst van verbannen research chemicals in China
4 september 2017
Show all

Het is bijna een maand geleden dat het niet meer legaal is om 4-FA te kopen en veel mensen zijn nieuwsgierig naar welke research chemicals nog meer interessant zijn.

 

We zijn daarom ook erg blij dat wij het assortiment met nieuwe producten hebben uitgebreid die elk hun eigen specifieke kenmerken hebben. Helaas bestaat er namelijk niet zoiets als dé 4-FA vervanger, wel hebben onze nieuwe research chemicals deels overeenkomende eigenschappen die zeer zeker de moeite waard zijn om te onderzoeken.

 

3-FPM

Waar 4-FA de benaming is voor de 4-Fluor variant van Amfetamine hebben wij nu 3-FPM, de 3-Fluor variant van Phenmetrazine. Phenmetrazine was rond 1950 een populair afslankmiddel die ook stimulerende eigenschappen bevatte en werd verboden vanwege bepaalde bijwerkingen zoals onder andere slapeloosheid. Vermoedelijk zijn deze eigenschappen stukken subtieler bij 3-FPM echter is daar nog weinig onderzoek naar gedaan aangezien deze stof pas sinds 2014 op de markt is.

 

Ethylphenidaat

Op 1 letter verschil na (en natuurlijk een iets andere moleculaire structuur) is Ethylphenidaat zeer nauw verwant aan methylfenidaat. Deze laatste zal stof zal op deze manier geschreven niet echt belletjes laten rinkelen maar een zeer bekend medicijn met de naam Ritalin klinkt voor velen al een stuk bekender! Ethylphenidaat is vrij verkrijgbaar en staat erg in de belangstelling van diverse onderzoekers en studenten.

 

 

Binnenkort een bericht over onze nieuwe geblotterde producten, voor nu vermelden wij hier alvast onze kortingscoupon voor de rest van Juni en Juli!

Voer op de Afrekenen pagina  het volgende in om 10% korting  te krijgen op al onze producten:

zomer

 

Comments are closed.

We gaan volgend jaar nieuwe dingen doen, gebruik kortingscode UITVERKOOP voor 20% korting op ALLES zolang de voorraad strekt, geldig tot en met 27 December! Sluiten