Korting op 4-FMA, 3-MMC en meer + verzending gedurende feestdagen

Primeur! 4-FEA, een 4-FMP Opvolger?
21 februari 2019
Show all

Beste levensgenieters,

 

Bij deze de eerste (en laatste) nieuwsbrief van 2019.

 

Korting!

We bieden voor de rest van december korting op diverse producten zoals 3-MMC, 2-FMA, 3-FMA, 4-FMA en de 1P-LSD Blotters. Daar bovenop 10% korting op het hele assortiment bij besteding van minimaal €50,= voor iedereen die de volgende kortingscoupon gebruikt:

December2019

bij het afronden van je bestelling.

 

Bezorging tijdens de feestdagen

Zoals elk jaar is het rond de feestdagen een drama qua postbezorging bij PostNL en dat zal nu niet anders zijn. Op https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-bezorgdagen-tijden/feestdagen  valt het een en ander terug te lezen.

Kort samengevat: vanaf nu tot en met oud&nieuw komen wachttijden van een week voor en indien je voor oud & nieuw nog research chemicals wilt bestellen raden wij aan om dat uiterlijk dinsdag 24 december voor 15:00 te doen! Tussen kerst en oud & nieuw verzenden wij geen bestellingen, bestellingen geplaatst in deze periode worden pas op 2 januari verzonden.

 

Aanpassing assortiment

Helaas is de 6-APB nog steeds niet ergens opnieuw in productie genomen en vinden wij de 5-MAPB absoluut geen volwaardige vervanger dus we gaan deze niet in het assortiment opnemen. De FEA serie (2-FEA, 3-FEA, 4-FEA) gaan wij uitfaseren aangezien de 4-FEA de meest interessante van de 3 is echter is het einde van de batch in zicht en is de producent waar wij het van betrokken er mee opgehouden.

 

Aanstaande analogen wetgeving

Deze producent is er mede mee opgehouden aangezien de berichten over de aanstaande analogen wetgeving steeds hardnekkiger worden. In het kort is dit een wetgeving waarmee complete stoffengroepen verboden gemaakt kunnen worden en wat min of meer de doodsteek voor de research chemical markt in Nederland zal betekenen.

Al met al een reden om nog goedkoop wat te bestellen en eventueel een voorraadje aan te leggen mocht deze draconische wetgeving op korte termijn ingevoerd worden!

 

Fijne feestdagen alvast & met vriendelijke groeten,

 

4FMA Online Team

Comments are closed.

We gaan volgend jaar nieuwe dingen doen, gebruik kortingscode UITVERKOOP voor 20% korting op ALLES zolang de voorraad strekt, geldig tot en met 27 December! Sluiten