FAQ

FAQ - Veelgestelde vragen

Ik heb besteld maar ik heb geen e-mail ontvangen.

Normaal gesproken wanneer een bestelling wordt geplaatst versturen wij een bevestiging hiervan inclusief de betalingsgegevens per e-mail. Indien je geen bevestigingsmail hebt ontvangen controleer dan of deze in de spamfolder terecht is gekomen.

Als ik betaal wanneer versturen jullie mijn bestelling?

Betaling kan gebeuren op 2 manieren via bankoverschrijving (BunQ) of door middel van iDEAL.

Bank

Bij bankoverschrijving krijg je ons bankrekeningnummer (NL05 KNAB 0607 7858 10 ten name van SEO Hoorn), betalingsinstructies en het ordernummer van je bestelling per mail. Zodra wij de betaling hebben ontvangen voor 16:00 gaan wij je order verwerken (hiervan krijg je per mail bevestiging) en zullen deze dezelfde dag versturen (ook hier krijg je bevestiging van). Indien je zelf een andere bank hebt kan het soms een dag duren voordat het bij ons zichtbaar is. Als het om een kleine order gaat die je spoedig wilt ontvangen kun je ons eventueel een screenshot van de betaling mailen en dan verzenden wij dezelfde dag je bestelling nog.

iDEAL

Op de Afrekenen pagina selecteer je de iDEAL optie, zodra je de Algemene Voorwaarden hebt geaccepteerd (links onder) en daarna klikt op de rode knop met Bestelling plaatsen (rechtsonder) verschijnt de Bevestigingspagina met daarin een link naar de iDEAL pagina.

Hoe versturen jullie het en hoe lang duurt het voor ik het ontvang?

Verzendingen kunnen op 2 manier verstuurd worden, via reguliere briefpost of aangetekend middels Track & Trace. Bestellingen boven de € 100,= worden zonder extra kosten verstuurd met Track & Trace. Na ontvangst van betaling en bevestiging van verzending mailen wij je de barcode waarmee je zelf de verzending kunt volgen. Bezorging duurt over het algemeen 1 of 2 (werk)dagen echter aangezien wij afhankelijk zijn van PostNL kunnen wij dit niet 100% garanderen.

Verzenden jullie het discreet?

Het product wegen wij af en doen we in een gripseal, dit gaat in een informatie sheet gevouwen in een standaard envelop en uiteindelijk weer in een (bubbel)envelop. Wij vermelden geen afzender en versturen het via normale briefverzending waardoor het discreet en anoniem bezorgd wordt.

Op mijn bestelling staat alleen een formule en geen productnaam?

Als het goed is staat er op de sticker op de gripseal o.a. bijvoorbeeld het volgende vermeldt: 2-(methylamino)-1-(3-methylphenyl)-1-propanone HCl en het bijbehorende CAS nummer 1246816-62-5 Wij begrijpen dat het waarschijnlijk geen dagelijks taalgebruik is of dat je er bekend mee bent maar als je deze in zou voeren op Google wordt al snel duidelijk dat het hier de stof 3-MethylMethCathinone betreft (waarvan de afkorting weer 3-MMC is).

Mijn bestelling ziet er anders uit dan de vorige keer, klopt dit?

Wij snappen de verwarring als het product er niet identiek uit ziet als een vorige keer echter bestaat er niet zoiets als een standaard vorm en kleur bij de meeste research chemicals. In de tijd dat wij hier mee bezig zijn hebben wij verschillende batches van verschillende research chemicals verkocht welke allemaal wel iets verschilden in kleur (van wit tot grijs tot gelig) en structuur (van heel fijn poeder tot een grove structuur). Het belangrijkste is dat het alle keren research chemicals betrof die niet versneden is en altijd een hoog zuiverheidgehalte bevatte. Mocht je onzeker zijn en willen controleren dat wij het juiste product geleverd hebben dan zijn er diverse test centra in Nederland waar je een kleine hoeveelheid (+/- 100 - 150 mg) in kan leveren om dit te laten verifiëren.

Waarom verkopen jullie geen pillen of capsules?

Hoe andere websites hun producten aanbieden is niet onze zaak, wij bieden het aan 'zoals het hoort' met alle bijbehorende informatie en toepasselijke waarschuwingen zoals het mogelijk is binnen de Nederlandse wetgeving. Vragen over inname en doseringen zullen wij nooit beantwoorden en kunnen ook leiden tot een ban op onze website. Wij hanteren de spelregels zoals ze er zijn opdat we nog zolang mogelijk mensen op een makkelijke manier onderzoek kunnen laten plegen naar research chemicals.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via ons contact formulier of mail naar info@4fma.nl!

We gaan volgend jaar nieuwe dingen doen, gebruik kortingscode UITVERKOOP voor 20% korting op ALLES zolang de voorraad strekt, geldig tot en met 27 December! Sluiten